Facebook-Tyinholmen Tyinholmen Tyinholmen
You need to upgrade your Flash Player go to Adobe to download.
Hjem-Aktiviteter-Jakt og Sportsfiske

Jakt og sportsfiske

Tyin er et flott område for aktive sportsfiskere!

Den 35 km store fjellsjøen Tyin er et spennende alternativ for stangfiske. Fjellørreten i Tyinvannet er av førsteklasses kvalitet, sølvblank og knallrød i kjøttet, med en gjennomsnittsvekt på næmere 750 g.

Det er også mange mindre fjellvann i området som kan gi spennende fiskeopplevelser. Det finnes fisk i de aller fleste fjellvann av en viss størrelse - selv om en til tider må bruke litt kløkt for å få fjellørreten til å bite!

Koldedøla som renner fra Koldedalsvannet og ned i Tyin - har utviklet seg til å bli en svært spennende fiskeelv i spektakulære omgivelser - det blir årlig rapportert flere fangster av ørret på over kiloen.

Ta gjerne kontakt med resepsjonen på Tyinholmen for nærmere informasjon om fiskemulighetene i området.

Fiskekort kan evt kjøpes på Filefjell kjøpesenter, på Tyinholmen eller via mobil.

Småviltjakten starter 10. september. Det er flere terreng som er tilgjengelig for småviltjegere med jaktkort. Eidsbugarden Fjelleiendom og Årdal jeger og fiskeforening har terreng tilgjengelig i gangavstand fra Tyinholmen. For Eidsbugarden fjelleiendom (statsalmenning) kan en kjøpe jaktkort på internett, www.inatur.no

Jakterrenget som Årdal jeger og fiske forening disponerer, ligger i fjellene på vestsiden av Tyin og en kan kjøpe jaktkort på Sportshuset i Øvre Årdal eller via nettet.

 


Skriv ut
Legg til favoritter
Tips en venn
Tyinholmen - Telefon: 61 36 78 88 Email: post@tyinholmen.noUtviklet avDigitalbyrået a2n AS
Dine Logo