Facebook-Tyinholmen Tyinholmen Tyinholmen
You need to upgrade your Flash Player go to Adobe to download.
Hjem-Om Tyinholmen-Beliggenhet

Beliggenhet

Tyinholmen har en enestående beliggenhet i den sydvestre delen av Jotunheimen, ved nordenden av fjellsjøen Tyin. Her inne finner man et imponerende tindepanorama med utallige turmuligheter. Tyinholmen er det beste utgangspunktet for toppturer til de kjente tindene, Falketind og Uranostind. Ønsker man å beundre tindene på avstand er Utsikten på Skjeneggen et utmerket alternativ. For mer informasjon om turmuligheter se her

Avstanden fra Oslo er 279 km og Bergen 280 km. Beregnet kjøretid fra de to byene er ca 3,5 timer langs E16. I sommersesongen går det bussforbindelse 2 x daglig til Tyinholmen som korresponderer med buss fra Oslo og Bergen.

Se kart med veibeskrivelse 

I vintersesongen er det de klassiske Bombardier beltebilene som besørger transporten inn i Jotunheimen - fra Tyin til Tyinholmen og Eidsbugarden.
Beltebilene er produsert i Canada med V8 motor med ca 320 hk og har en kapasitet på 15 passasjerer. Beltebilene har i mer enn 60 år sørget for pålitelig transport av gjester inn til turiststedene. Reisen inn er en opplevelse i seg selv!

For rutetider til beltebilene se her

For filmklipp av beltebiler se her
Skriv ut
Legg til favoritter
Tips en venn
Tyinholmen - Telefon: 61 36 78 88 Email: post@tyinholmen.noUtviklet avDigitalbyrået a2n AS
Dine Logo